Kies bescherming met escrow

Met een escrow-overeenkomst wordt bescherming geboden aan elke software-afnemer. Voor grote en kleine bedrijven uit Rotterdam, Amsterdam en elders in Nederland is het regelen van bescherming voor op SaaS-toepassingen erg belangrijk geworden – een SaaS-escrow-overeenkomst biedt hier een waterdichte oplossing voor. Wij bespreken de belangrijke punten voor deze regeling met iedere gebruiker én leverancier, om de overeenkomst op maat te maken. Op deze manier wordt de continuïteit van geautomatiseerde processen binnen uw bedrijf gewaarborgd, ongeacht of dit met on-premise software wordt bewerkstelligd of met een cloud-toepassing.

  • Beveiliging van transport
  • Opslag van broncode en data
  • Heldere en duidelijke afspraken

Een escrow-overeenkomst afsluiten voor bescherming en continuïteit van uw data

Met de door Softcrow ontwikkelde SecureStorage-infrastructuur is de broncode en data voor uw gelicenseerde software beveiligd met moderne technieken als encryptie, VPN en SFTP. Bovendien is de privacy van uw bedrijfsdata gewaarborgd – wij hanteren het 4-ogenprincipe. De datadepots die onder ons beheer vallen door de bescherming van de escrow-overeenkomst kunnen zelfs door Softcrow niet worden ingezien zonder de medewerking van uw bedrijf uit Rotterdam, Amsterdam of elders. Daarnaast worden wij op aanvraag, dus enkel indien u dit wenst, gecontroleerd op onze werkwijze en kwaliteit door 100% onafhankelijke audits.

Preventieve en reactieve maatregelen tegen ransomware

Wat ons bij Softcrow werkelijk uniek maakt, is dat wij bedrijven goede bescherming bieden tegen ransomware (gijzelingssoftware), waarbij bedrijven soms honderdduizenden euro’s moeten betalen om hun data terug te krijgen. Vooral veel grote bedrijven uit bijvoorbeeld Rotterdam en Amsterdam, die werken met kritieke informatie, willen een bescherming hiertegen laten opnemen in de escrow-overeenkomst. Dit doen wij door middel van onze eigen manier van SecureStorage, waarbij we een online depot van broncode hebben en, indien opgenomen in de regeling, ook een datadepot. U geeft zelf de frequentie én de retentie van de te maken back-ups aan, zodat u altijd beschikt over de laatst geüpdatete versie van uw gebruikte software of cloud-omgeving.

Waarborg geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Een van onze consultants komt graag een keer bij u langs in Rotterdam, Amsterdam of elders om bescherming en waarborging van de continuïteit door middel van escrow uit te leggen. Uiteraard bent u ook welkom op onze vestiging in Almere. Maak een afspraak door te bellen naar +31 20 6962050 of door een e-mail te sturen naar info@softcrow.com.