Kies bescherming met escrow

Een escrow-overeenkomst biedt bescherming aan elke software-afnemer. Voor grote en kleine bedrijven uit Rotterdam, Amsterdam en elders in Nederland is het regelen van bescherming voor op SaaS-toepassingen erg belangrijk geworden. Een SaaS-escrow-overeenkomst biedt hier een waterdichte oplossing voor. Wij bespreken de belangrijke punten voor deze regeling met iedere gebruiker én leverancier, om de overeenkomst op maat te maken. Zo is de continuïteit van geautomatiseerde processen binnen uw bedrijf gewaarborgd. Ook voor uw cloud-toepassing!

  • ✔Beveiliging van transport
  • ✔Opslag van broncode en data
  • ✔Heldere en duidelijke afspraken

Een escrow-overeenkomst afsluiten voor bescherming en continuïteit van uw data

Met de door Softcrow ontwikkelde SecureStorage-infrastructuur is de broncode en data voor uw software beveiligd met moderne technieken als encryptie, VPN en SFTP. Bovendien is de privacy van uw bedrijfsdata gewaarborgd – wij hanteren het 4-ogenprincipe. De datadepots die onder de bescherming van de escrow-overeenkomst vallen kunnen zelfs door Softcrow niet worden ingezien zonder de medewerking van uw bedrijf. Daarnaast worden wij op aanvraag, dus enkel indien u dit wenst, gecontroleerd op onze werkwijze en kwaliteit door 100% onafhankelijke audits.

Preventieve en reactieve maatregelen tegen ransomware

Wat ons bij Softcrow werkelijk uniek maakt, is dat wij bedrijven goede bescherming kunnen bieden tegen ransomware (gijzelingssoftware). Als gevolg van ransomware aanvallen worden bedrijven gedwongen soms honderdduizenden euro’s te betalen om hun data terug te krijgen. Vooral veel bedrijven die werken met kritieke informatie, willen een bescherming hiertegen laten opnemen in de escrow-overeenkomst. Dit doen wij door middel van onze SecureStorage. Hierin bewaren wij een online depot van broncode en, indien opgenomen in de regeling, ook een datadepot. U geeft zelf de frequentie én de retentie van het aantal depots aan, zodat u altijd beschikt over de laatst geüpdatete versie van uw gebruikte software of data uit uw cloud-omgeving.

Waarborg geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Wij komen graag een keer bij u langs in Rotterdam, Amsterdam of elders om bescherming en waarborging van de continuïteit door middel van escrow uit te leggen. Uiteraard bent u ook welkom op onze vestiging in Almere. Vanzelfsprekend zijn online afspraken via Teams, Meets (of anders) ook mogelijk. Maak een afspraak door te bellen naar +31 20 6962050 of door een e-mail te sturen naar info@softcrow.com.