Beveiliging broncodes

Wij nemen de continuïteit van uw bedrijfsvoering en de beveiliging van uw broncodes erg serieus. Daarom geloven wij niet in een ‘standaard’ escrow om uw broncode te beschermen. Iedere overeenkomst wordt bij ons met maatwerk opgesteld. Vele bedrijven uit onder andere de regio’s Rotterdam en Amsterdam gingen u al voor en kozen ervoor om de beveiliging van hun broncodes op een goede manier te regelen.

  • ✔Beveiliging van transport
  • ✔Opslag van broncode en data
  • ✔Heldere en duidelijke afspraken

Beveiliging van uw broncodes en intellectueel eigendomsrecht

Bij Softcrow helpen we bedrijven uit Rotterdam, Amsterdam en elders die de beveiliging van broncodes uiterst serieus nemen. Het gaat uiteindelijk wel om uw intellectuele eigendomsrecht! Wij zijn een onafhankelijke derde partij die de software of broncode op een veilige manier opslaat, namelijk middels een escrow-regeling. Dit doen we met onze SecureStorage-infrastructuur. Hierin maken we gebruik van de modernste technieken zoals encryptie, VPN en SFTP. Zo wordt de beveiliging van uw data en broncodes optimaal geregeld in de escrow-overeenkomst. Dit doen wij niet alleen voor bedrijven uit Rotterdam en Amsterdam, maar voor bedrijven uit heel Nederland. Bovendien werken wij volgens het 4-ogenprincipe. Dit betekent dat wij zonder uw medewerking niet bij uw broncode of data kunnen.

Een compleet onafhankelijke derde partij inschakelen

Softcrow is een onafhankelijke derde partij die bedrijven uit onder andere Rotterdam en Amsterdam kunnen inschakelen voor de beveiliging van broncodes en data. Daar zijn we trots op! Om de kwaliteit te garanderen, geven we u de mogelijkheid om een verificatie te laten uitvoeren door een onafhankelijke externe IT-auditor. De auditor toetst dan of de bij ons opgeslagen depots daadwerkelijk toegankelijk en leesbaar zijn en of ze leiden tot een werkbaar geheel. Eventuele knelpunten die uit deze toets naar voren komen, worden zodoende snel gesignaleerd én verholpen.

Plan een afspraak in voor een escrow en beveilig uw broncode

Wilt u als leverancier ervoor zorgen dat de beveiliging van broncodes in een escrow-overeenkomst wordt vastgelegd? Wij komen graag bij u langs in bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam om te bespreken wat er allemaal geregeld en afgesproken moet worden om de broncodes van uw programmatuur te beveiligen en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen. Uiteraard bent u ook welkom om een afspraak in te plannen op ons kantoor in Almere of om een video call in te plannen. Mogen wij u van dienst zijn bij het veiligstellen van uw broncode middels escrow? Wij zijn bereikbaar als u belt naar +31 20 6962050 of als u een e-mail stuurt naar info@softcrow.com.