Een escrow-overeenkomst afsluiten

Softcrow uit Almere is dé onafhankelijke partij waar bedrijven uit Rotterdam, Amsterdam en de rest van Nederland een escrow-overeenkomst kunnen afsluiten. Wij waren een van de eerste bedrijven die deze dienstverlening aanbood. Dankzij ons uitgebreide klantenbestand hebben wij jarenlange ervaring en weten we precies waar we rekening mee moeten houden als bedrijven ons inschakelen voor het afsluiten van een escrow-overeenkomst. Wij zijn ons er namelijk van bewust dat geen enkele escrow ‘standaard’ is. Daarom nemen wij graag de tijd om alles uiteen te zetten en de belangrijkste punten af te vangen in een professionele escrow-schikking. Onze kwaliteit kunt u indien gewenst laten toetsen in audits door onafhankelijke auditeurs.

  • ✔Beveiliging van transport
  • ✔Opslag van broncode en data
  • ✔Heldere en duidelijke afspraken

Wat is een escrow-overeenkomst en waarom moet u deze afsluiten?

Eigenlijk is een escrow-overeenkomst een veiligstelling voor bedrijven in regio’s als Amsterdam, Rotterdam of elders, waarmee de geautomatiseerde bedrijfsvoering van de gebruiker beschikbaar blijft. Het afsluiten van deze overeenkomst geschiedt met een onafhankelijke derde partij, in dit geval escrow-agent Softcrow. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u als gebruiker de programmatuur in de toekomst altijd kunt gebruiken, waardoor de continuïteit van de bedrijfsvoering in uw bedrijf gewaarborgd blijft. Bovendien staat in de schikking vermeld onder welke voorwaarde de broncode van programmatuur beschikbaar wordt gesteld, zodat de gebruiker dit zelf kan (laten) onderhouden. Wij fungeren als betrouwbare tussenpartij en stellen graag een escrow-overeenkomst op, ongeacht of uw bedrijf in Amsterdam, Rotterdam of elders is gevestigd.

Duidelijke afspraken tegen transparante prijzen

De kosten die aan het afsluiten van een escrow-overeenkomst voor uw bedrijf in Amsterdam of Rotterdam hangen, zijn bij Softcrow helder en duidelijk. Onze tarieven zijn erg transparant, zodat u precies weet waar u voor betaalt en wat u dus van ons mag verwachten. Het afsluiten van een escrow-overeenkomst is niet alleen mogelijk voor on-premise software, maar juist ook voor cloud-toepassingen (SaaS) waarmee uw bedrijf uit Rotterdam, Amsterdam of elders werkt.

Maak een afspraak met onze consultants

Uiteraard kunt u de mogelijkheden voor het afsluiten van een escrow-overeenkomst op ons kantoor in Almere bespreken, maar wij komen ook graag bij u op locatie in Rotterdam, Amsterdam of elders in het land langs. U kunt een afspraak met ons inplannen door te bellen naar +31 20 6962050 of een e-mail te sturen naar info@softcrow.com. Indien gewenst kunnen we ook een afspraak maken voor een video call.