Escrow voor software

Een overeenkomst voor escrow geeft bedrijven uit Rotterdam, Amsterdam en elders de zekerheid dat zij een afgenomen software te allen tijde kunnen blijven gebruiken als licentienemer. Als softwareontwikkelaar heeft u met een escrow-agent een betrouwbare derde partij in handen die zorgen van uw afnemers wegneemt op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid van de geïmplementeerde programmatuur. Softcrow uit Almere was een van de eerste escrow-aanbieders in Nederland – dankzij onze diepgaande kennis en overeenkomsten op maat bent u altijd zeker van een oplossing die speciaal ontwikkeld is voor uw bedrijf.

  • Beveiliging van transport
  • Opslag van broncode en data
  • Heldere en duidelijke afspraken

Met escrow heeft u altijd toegang tot gelicenseerde software in regio’s Amsterdam en Rotterdam

Met uw onderneming wilt u altijd toegang hebben tot de programmatuur die u heeft afgenomen; dankzij escrow bent u hiervan verzekerd. Het biedt bescherming en zekerheid aan zowel de gebruiker als de leverancier omdat de geautomatiseerde bedrijfsvoering gewaarborgd blijft. Zelfs wanneer de leverancier hier niet meer toe in staat is. Dankzij escrow is uw bedrijf in Rotterdam, Amsterdam of elders in Nederland continu verzekerd van werkende software- en zelfs cloud-oplossingen (SaaS).

Volledige bescherming tegen ransomware dankzij anticipatie

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij onze klanten, hun data én hun broncodes moeten beveiligen. Dit is uniek voor een escrow-agent. Zo ook tegen de schadelijke gevolgen van ransomware. Wij treffen beperkende maatregelen waarbij we anticiperen op de gevolgen van ransomware. Onze SecureStorage bestaat onder andere uit een online depot met brongegevens en eventueel een datadepot. In uw escrow-overeenkomst wordt vastgesteld hoe vaak er een back-up wordt gemaakt van de software en hoeveel versies bewaard blijven voor uw bedrijf uit Rotterdam, Amsterdam of elders in Nederland.

Sluit een overeenkomst af met een onafhankelijke derde partij

Wij vertellen u graag meer over de verschillende escrow-overeenkomsten die wij hebben om de ontwikkeling en het gebruik van software te continueren. Deze mogelijkheden bespreken we graag bij u op locatie in Rotterdam, Amsterdam of op ons eigen kantoor, waarbij we meteen een indicatie maken van de geïmplementeerde software die in de escrow-overeenkomst opgenomen moet worden. Iedere regeling is bij Softcrow in Almere namelijk maatwerk. Neem contact met ons op via +31 20 6962050 of info@softcrow.com.