Cloud escrow

CloudSecure is de escrow-dienst die wij speciaal in het leven hebben geroepen voor bedrijven uit Rotterdam, Amsterdam en elders in Nederland die werken in de cloud. De automatisering van de bedrijfsprocessen heeft uw bedrijf veel opgeleverd: mogelijkheden tot remote werken, snel schakelen met andere vestigingen en over het algemeen verbeteren van de efficiëntie. Dit betekent echter ook een grote afhankelijkheid. Een afhankelijkheid van een systeem dat u als gebruiker niet zelf beheert. Kies ervoor om de broncodes en data van uw software onder te brengen bij een 100% onafhankelijke partij. Kies voor escrow van Softcrow uit Almere.

  • ✔Beveiliging van transport
  • ✔Opslag van broncode en data
  • ✔Heldere en duidelijke afspraken

Ongestoorde continuïteit dankzij een cloud escrow-overeenkomst op maat

Met een escrow-overeenkomst op maat leveren wij de beste oplossing voor bedrijven uit onder andere Rotterdam en Amsterdam die in de cloud werken. Daarbij zorgen we vanuit Softcrow er niet alleen voor dat de broncode van de software beschikbaar is voor de gebruiker wanneer de leverancier dit niet meer kan leveren. Wij zorgen er ook voor dat de in de cloud opgeslagen data beschikbaar blijft en een beschrijving van de SaaS-Infrastructuur wordt veiliggesteld zodat deze eventueel herbouwd kan worden. Wanneer bedrijfskritische SaaS- of cloud-toepassingen gebruikt worden en er geen tijd is om een volledig nieuwe infrastructuur te bouwen, dan gaan we bij Softcrow nog een stap verder. Wij bieden ongestoorde continuïteit. CloudSecure is een uitgebreide escrow-regeling die voor bedrijven uit Rotterdam, Amsterdam en elders in Nederland dé uitkomst kan bieden. Wat wordt er met deze regeling voor u gewaarborgd?

  • De gebruiker is dankzij de juridische structuur van de overeenkomst verzekerd van de continuïteit van de SaaS-dienst. U werkt ongestoord door.
  • De leverancier beschermt al zijn assets die van belang zijn voor de continuïteit van de SaaS dienst. Denk hierbij aan het intellectueel eigendom, de contracten met hosting providers en de klantcontracten.

Dit wordt allemaal verzorgd tegen zeer heldere en concurrerende tarieven.

Vraag een presentatie over CloudSecure aan

Mogen we bij u op kantoor in Rotterdam, Amsterdam of elders langskomen om onze speciale escrow-regelingen voor de cloud uiteen te zetten? We plannen graag een afspraak met u in om ervoor te zorgen dat uw SaaS-toepassingen altijd bereikbaar blijven. Dit kan uiteraard ook bij ons op kantoor in Almere of via een video call. U bereikt ons als u belt naar +31 20 6962050 of wanneer u een e-mail stuurt naar info@softcrow.com.