Een escrow-agent voor uw bedrijf in Amsterdam of elders

Wanneer u een betrouwbare escrow-agent zoekt voor uw bedrijf in Amsterdam, Rotterdam of elders, kunt u rekenen op Softcrow uit Almere. Wij stellen een escrow-schikking op maat samen en zorgen er daarmee voor dat uw broncode en/of data veilig wordt gesteld. Zo waarborgen we de beschikbaarheid van uw documenten en garanderen we continuïteit van de door software ondersteunende bedrijfsprocessen. Al veel bedrijven in Amsterdam, Rotterdam en andere delen van het land zijn u voor gegaan en hebben Softcrow als escrow-agent ingeschakeld. Volgt u ook?

  • ✔Beveiliging van transport
  • ✔Opslag van broncode en data
  • ✔Heldere en duidelijke afspraken

Een escrow-agent voor alle programmatuur in regio’s Amsterdam en Rotterdam

Of uw bedrijf nu gevestigd is in Amsterdam, Rotterdam of elders: u gebruikt ongetwijfeld diverse programmatuur, waardoor u het beste een escrow-agent inschakelt die de nodige kennis heeft. Bij ons bedrijf zorgen we ervoor dat alles helder en zorgvuldig wordt geregeld. Of het nu gaat om maatwerk software, Cloud/ SaaS-software, on-premise software of om embedded software: wij zorgen ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Op die manier hebben alle deelnemende partijen de best mogelijke dekking. Bovendien hebben we een dedicated ‘SecureStorage’-infrastructuur ontwikkeld, waarbij we gebruikmaken van de modernste technieken zoals encryptie, VPN en SFTP. Hiermee bieden wij optimale bescherming van broncode en data.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we te bieden hebben en de kosten die daarbij komen kijken. Maak daarom gerust een afspraak door te bellen naar +31 20 6962050 of een e-mail te sturen naar info@softcrow.com. Onze escrow-agent komt graag bij u langs, ongeacht of uw kantoor is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam of elders in het land. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons in Almere langs te komen of om een video call in te plannen.